top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvereasyfitmeals

Apple Pie Havermoutpap

Zelf lust ik bijna alles maar een lekker ontbijt blijft belangrijk omdat het stiekem toch de toon zet van mijn dag. Lekker en gezond ontbijten is helemaal niet moeilijk en moet ook helemaal niet duur zijn. Maar soms moet het ook snel gaan. Vandaar mijn receptje voor een snelle en gezonde havermoutpap.

Mijn voorkeur gaat uit naar amandelmelk, maar je kan eender welke melk gebruiken. Ik wissel ze ook graag af, afhankelijk van mijn havermoutpap. Meestal gebruik ik ongezoete amandelmelk, kokosmelk of magere melk. Dus als je een vegan ontbijtje wilt, kan je best een plantaardige melksoort gebruiken.


APPLE PIE

Ingrediënten

1 rode appel in blokjes

1 koffielepel agave ( BIG FAN van agave ! )

½ cup havermout

½ cup magere melk ( of plantaardige melk )

1 koffielepel citroensap

Speculaaskruiden naar smaak ( www.pit-pit.com )


Vul je kom met havermout, agave en de melk. Even roeren. Snij de appel in blokjes en besprenkel met citroensap ( dit kan je de avond ervoor ook al doen als je echt geen ochtendmens bent). Plaats de appel op de pap en strooi er de speculaaskruiden over. Ik heb het graag gekruid en gebruik ongeveer ¼ theelepel speculaaskruiden.

2 min op 800 Watt in de microgolf , even omroeren en heerlijk genieten ! Dit is vooral een favorietje tijdens de herfst & winterperiode.8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
circle no background 2.png
bottom of page